A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818145.272.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

MAE rus: Uciderea soldatilor nostri in Crimeea va avea consecinte
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-08-2016, ora 13:11

MAE rus: Uciderea soldatilor nostri in Crimeea va avea consecinte

Articol de Madalina Irimia
Ministerul de Externe al Rusiei a afirmat joi ca moartea soldatilor rusi in confruntari armate cu agenti ucraineni la granita dintre Crimeea si Ucraina, la sfarsitul saptamanii trecute, "va avea consecinte", relateaza Reuters.

MAE rus a transmis intr-un comunicat ca incercarile de destabilizare a situatiei din peninsula Crimeea vor esua si a cerut celorlate tari sa puna presiune pe Ucraina sa se abtina de la orice actiuni periculoase.

Rusia a sustinut anterior ca un soldat si un agent de securitate al FSB au fost ucisi in urma unor ciocniri violente cu agenti de securitate ucraineni, care ar fi desfasurat o presupusa incursiune in Crimeea. Ucraina a dezmintit insa ca asemenea confruntari au avut loc.

Vladimir Putin a acuzat miercuri Ucraina ca foloseste tactici teroriste pentru a incerca sa provoace un nou conflict si sa destabilizeze Crimeea.

Declaratia liderului de la Kremlin vine dupa ce Rusia a sustinut ca a prevenit doua incercari ucrainene de a infiltra sabotori in peninsula anexata de rusi in februarie 2014.

Statele Unite nu au descoperit nimic pana acum care sa sustina afirmatiile Rusiei privind o incursiune ucraineana in Crimeea, a spus joi ambasadorul american in Ucraina, Geoffrey Pyatt.

Pe de alta parte, marina rusa planuieste exercitii in Marea Neagra pentru a se antrena in respingerea de atacuri subacvatice din partea sabotorilor, a anuntat ministerul apararii de la Moscova, potrivit agentiilor ruse de stiri, citate de Reuters.

Sursa: hotnews.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii