ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-07-2016, ora 09:57

MAE: Autoritatile franceze au confirmat decesul romanului, membru al familiei date disparute in urma atacului de la Nisa

Articol de Cristian Amariei
Ministerul Afacerilor Externe anunta decesul unui cetatean roman in urma atacului de la Nisa, membru al familiei care a fost data disparuta anterior.

Potrivit unui comunicat al MAE transmis marti Agerpres, autoritatile franceze au confirmat decesul.

"Procedura de identificare a corpului neinsufletit al victimei de cetatenie romana, efectuata de catre autoritatile franceze, s-a finalizat in urma cu putin timp, cu sprijinul autoritatilor romane", mai informeaza MAE.

Minorul si mama sa au fost identificati printre raniti, aflandu-se internati in doua spitale din Nisa. Starea lor de sanatate evolueaza pozitiv.

In prezent, reprezentantul Consulatului General al Romaniei la Marsilia, precum si consulul onorific la Nisa se afla alaturi de familia cetateanului roman decedat, acordand in continuare sprijinul necesar.

De asemenea, reprezentantii Ambasadei Romaniei la Paris si ai Consulatului General al Romaniei la Marsilia mentin legatura permanenta cu Celula de Criza instituita de autoritatile franceze.

Ministerul Afacerilor Externe adreseaza sincere condoleante familiei indoliate si va acorda intreaga asistenta necesara in continuare.

     
Tag-uri: roman, victima, atentat, nisa
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii