A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727665127.8221.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Luxul de dupa gratii: Detinutii se simt ca in rai in inchisorile din Franta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-01-2015, ora 07:38

Luxul de dupa gratii: Detinutii se simt ca in rai in inchisorile din Franta

Articol de Madalina Irimia
Detinutii din inchisorile din Franta au postat pe Facebook imagini cu viata fara griji pe care o duc in spatele gratiilor. Astfel, ei pot fi vazuti dormind pe teancuri de bani, drogandu-se si vorbind la telefon.

Toate aceste obiecte sunt interzise in penitenciare, insa autoritatile par depasite de situatie. Singuri sau impreuna, la dus sau in celula, detinutii dintr-o inchisoare din Nisa isi fac selfie-uri cu nemiluita in spatele gratiilor, potrivit Romania TV.

Imaginile in care puscariasii se lauda cu aparate electrocasnice de ultima generatie sau gramezi de bani au ajuns pe Facebook si astfel au fost alertate si autoritatile.

"Aduc in inchisori diverse obiecte precum canabis sau telefoane mobile. Le introduc in orificii, in prezervative, iar apoi ajung in celule", a povestit Aurelien Espinosa, gardian in inchisoarea din Nisa.

Detinutii sunt mai rapizi decat gardienii, asa ca la controale agentii nu gasesc nimic in celule. "Este destul de enervant cand suntem luati de prosti. Nu gasim niciodata nimic in celule pentru ca obiectele sunt deja mutate in alte celule", a mai spus gardianul.

Nu doar la Nisa sunt probleme. Intr-o inchisoare de langa Marsilia, condamnatii au postat pe Internet imagini cu un evantai facut din bancnote de 50 de euro si cu o masa plina de droguri.

Autoritatile franceze incearca acum sa faca lumina in acest caz si sa restabileasca ordinea in inchisorile devenite rai pentru infractori.

Foto: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii