A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719815723.1722.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

"Lumea ma intreaba daca sunt insarcinata". Afectiunea grava de care sufera adolescenta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-12-2013, ora 10:09

"Lumea ma intreaba daca sunt insarcinata". Afectiunea grava de care sufera adolescenta

Articol de Madalina Irimia

Rachael Harley, in varsta de 19 ani, din Marea Britanie, traieste un adevarat calvar de fiecare data cand mananca. Medicii nu stiu cum ar putea sa o ajute.

AICI PUTETI VEDEA IMAGINI CU RACHAEL.

Rachael sufera de o problema digestiva, iar de fiecare data cand mananca stomacul i se umfla si pare ca e insarcinata. Mai mult, durerile sunt insuportabile.

Medicii au operat-o pe tanara pentru a inlatura fibroamele existente in stomac, insa la scurt timp dupa interventie durerile au reaparut.

"Dupa interventie am inceput sa ma ingras, dar la un moment dat durerile au revenit. Am inceput din nou sa slabesc pentru ca nu puteam sa mananc. De fiecare data cand o faceam, burta mea crestea atat de mult incat aveam impresia ca mai am un pic si nasc. E ingrozitor. E ca si cum mi-ar exploda in orice clipa", a povestit tanara.

O noua interventie prin care doctorii ar putea sa impiedice aparitia acelor fibroame ar putea sa ii ofere lui Rachel o viata normala.

O astfel de operatia costa in jur de 4.000 de lire sterline, iar familia tinerei a inceput o campanie prin care ii roaga pe toti cei care o cunosc pe Rachael, si nu numai, sa o ajute pentru o viata normala.

     
Tag-uri: tanara, boala, burta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii