A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662209.4138.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Lumea SPORTULUI este in DOLIU! A murit dupa o lupta grea cu CANCERUL
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
12-06-2014, ora 14:30

Lumea SPORTULUI este in DOLIU! A murit dupa o lupta grea cu CANCERUL

Articol de Cristian Amariei

Poloistul roman a murit in miercuri, din cauza unei forme grave de cancer la creier. Sportivul avea 37 ani, iar boala crunta de care suferea recidivase.

Considerat cel mai rapid inotator din poloul romanesc, putand depasi viteza de 2,2 metri pe secunda, acesta si-a impartit cariera intre doua sporturi nautice. El a fost participant la Jocurile Olimpice de la Atlanta (1996), in proba de inot 4X100 de metri liber, si a aparat culorile clubului Dinamo, la polo.

Badita a devenit instructor de inot la finalul carierei sportive, alaturi de fratele sau mai mic, Cezar, si de tatal sau, Alexandru Badita, in cadrul unui club din Bucuresti.

Acum, ne luam ramas-bun de la Horatiu, un sportiv care a luptat tot timpul, pana la capat. Ne vom aminti mereu de el, asa cum a fost intotdeauna vesel, optimist, mereu pus pe glume”, a declarat inotatorul Cezar Badita, fratele lui Horatiu.

Foto: ortodoxia.md

     
Tag-uri: sportiv, deces, polo
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii