A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816558.0171.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Lucrezi noaptea? Esti predispus la diabet si obezitate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-02-2013, ora 12:44

Lucrezi noaptea? Esti predispus la diabet si obezitate

Articol de Madalina Irimia

Cercetarile specialistilor arata ca persoanele care obisnuiesc sa manance noaptea isi pun corpul in pericol din cauza acumularii de grasime. Descoperirea facuta de ei arata de ce oamenii care lucreaza in schimbul de noapte sunt mai predispusi la diabet si obezitate.

Studiulaparut in revista "Current Biology" arata ca oamenii au probleme de sanatate din cauza meselor consumate in timpul noptii. Din aceasta cauza, perturbarea ritmului normal duce uneori si la boli grave, scrie MSNBC.

"Perturbarea ceasului biologicduce la dereglarea metabolismului in asa fel incat exista o tendinta mai mare de a acumula grasime", spune Carl Johnson, de la Vanderbilt University, din SUA. El spune ca nu este important doar ceea ce mananci, ci si cand mananci. Studiile precedente in domeniu arata ca angajatii care lucreaza noaptea sunt predispusi unei boli precum diabetul.

Integral pe ziare.com

Foto: bloggingjunkie.com

     
Tag-uri: munca, diabet, obezitate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii