A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727618747.239.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Lucian Bute face nunta sambata, cu 500 de invitati. Detalii despre nunta lui Bute
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
14-06-2013, ora 12:45

Lucian Bute face nunta sambata, cu 500 de invitati. Detalii despre nunta lui Bute

Articol de Madalina Irimia

Lucian Bute "Mister K.O." se casatoreste sambata, 15 iunie 2013, cu Elena Aprozeanu. Ceremonia religioasa va incepe la ora 17.00 si va fi oficiata de Arhiepiscopul Dunarii de Jos, Inalt Prea Sfintitul Casian Craciun, cei 500 de invitati sunt asteptati sa petreaca la un complex de cinci stele din Galati.

"Au fost rezervate trei hoteluri pentru musafirii mirilor, toate costurile fiind suportate de Lucian. Duminica dupa-amiaza este programata o croaziera pe Dunare doar pentru cei apropiati, care sper din tot sufletul sa nu fie anulata din pricina viiturii anuntate la Galati chiar in weekend. Ne luam de piept cu ea si tot nu renuntam la aceasta plimbare! Eu sunt galatean si stiu foarte bine cat de relaxanta este o astfel de iesire cu vaporul, dar cu apele involburate nu e de glumit", a spus Rudel Obreja, un apropiat al lui Lucian Bute, pentru Ring.

Masa si dansul vor fi gazduite de un cort imens, amplasat pe trei din cele cinci terenuri de tenis ale luxosului complex.

Meniul va cuprinde atat feluri de mancare traditionale, cat si preparate sofisticate din bucataria internationala, precum branzeturi italiene, fructe de mare sau carpaccio de vita.

Integral pe apropo.ro

Foto: enational.ro

     
Tag-uri: Lucian Bute, nunta, Galati
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii