ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-07-2013, ora 18:17

Lovitura dura pentru Antena 1 si pentru Simona Gherghe

Articol de Madalina Irimia

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis, joi, sa amendeze Antena 1 cu 20.000 de lei, din cauza emisiunii "Acces Direct", in care a fost prezentata povestea Angelicai Constantin si in care aceasta a fost tunsa in direct.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a analizat, in sedinta de joi, editiile din 12 si 18 iunie ale emisiunii "Acces Direct", in care a fost adus in discutie cazul Angelicai Constantin, mama naturala a fetitei cantaretei Luminita Anghel. Angelica Constantin a afirmat ca este sora geamana a lautarului Marian Mexicanu, precizand ca are dovezi care pot demonstra ca este sora acestuia. Totodata, in editia din 18 iunie a emisiunii, Angelica Constantin a fost tunsa in timp ce se afla in platou.

"Aceasta mama naturala spune ca Luminita Anghel i-a adoptat copilul fara sa aiba semnatura ei si si-a revendicat dreptul asupra copilului ei. Acesta a fost momentul in care a aparut in lumina reflectoarelor. Ulterior, s-a dezvoltat un subiect colateral pentru ca ea a comunicat ca stie ca este sora a acestui domn Marian Mexicanu. (...) Subiectul a fost preluat de echipa noastra, s-a dovedit ca orice televonela din categoria aceasta, a avut o mare priza la public, si l-am abordat cu foarte mare seriozitate, fiecare dintre parti venind cu dovezi, finalitatea reprezentand-o efectuarea acelui test ADN la un institut autorizat in acest sens, care a dat verdictul ca cei doi nu sunt frati. Intr-o emisiune anterioara se pusese aceasta provocare, acest pariu (ca se va tunde daca pierde, n.r) careia doamna i-a dat curs, nu a fortat-o nimeni. Din punctul nostru de vedere, faptul ca cineva se tunde intr-un platou de televiziune nu reprezenta nici ceva socant, nici o premiera. Au fost oameni care si-au ras mustata si Maria Dragomiroiu a simulat ca isi tunde celebra podoaba capilara", a declarat Cristian Ionescu, producatorul emisiunii "Acces Direct".

Integral pe realitatea.net

Foto: arq.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii