ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-02-2015, ora 10:08

Lovitura CRUNTA pentru Gica Popescu in INSTANTA. Este TERMINAT

Articol de Madalina Irimia
Gica Popescu are din nou probleme mari. Dupa tragediile personale, fostul international pierzandu-si tatal, investitiile lipsite de inspiratie s-au dovedit a fi falimentare. Astfel, Gica Popescu a ajuns sa piarda mai multe proprietati, fiind executat de banci.

Gica Popescu se afla la pragul puterilor, fiind terminat psihic de loviturile primite de la insitutiile bancare cu care a colaborat in perioada in care era liber.

"Este daramat! E greu sa te intelegi cu el. Este de apreciat ca tine la imaginea sa, dar rabufnirile pe care le are in fata apropiatilor il tradeaza. Averea i-a scazut incredibil de mult, este la pamant!", au precizat persoanele din anturajul lui Gica Popescu pentru Fanatik.

Dupa ce bancile au pus sechestru pe mai multe bunuri personale, printre care si mediatizatul elicopter personal, Gica Popescu a pierdut acum procesul cu una dintre bancile importante ale Romaniei, care a obtinut, din partea Judecatoriei Sectorului 4, din Bucuresti, executarea silita. Firma care a cerut recuperarea sumei este cea care l-a ajutat pe Gica Popescu sa deschida Doldora, cel mai mare bazar, proiect esuat imediat dupa deschidere! Gica Popescu a apelat la doua credite: unul de trei milioane euro si altul de doua milioane euro, ultimul fiind motivul disputei dintre cele doua parti.

Conform apropiatilor, averea lui Gica Popescu a scazut sub cinci milioane euro, desi acum cativa ani era cotat in topurile de specilitate la 45-50 milioane de euro.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii