ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-12-2015, ora 11:47

Loteria bonurilor fiscale continua si in 2016

Articol de Cristian Amariei
Loteria bonurilor fiscale continua si in 2016, dupa ce, anul acesta, valoarea totala a premiilor acordate a fost de aproape 5 milioane de lei, suma care s-a impartit intre 17.985 de castigatori, anunta Ministerul Finantelor Publice printr-un comunicat de presa.

Conform documentului, au fost organizate noua extrageri in cadrul Loteriei, iar cel mai mare premiu a fost in valoare de 250.000 de lei. Ministerul mentioneaza faptul ca premiile sunt impozitate cu 16%.

"Loteria bonurilor fiscale a inceput in aprilie 2015 si pana la sfarsitul anului au fost organizate 9 extrageri, sase lunare si trei ocazionale. Guvernul a aprobat organizarea Loteriei bonurilor fiscale, ca masura pentru combaterea evaziunii fiscale si incurajarea populatiei de a solicita bonuri fiscale in vederea impozitarii veniturilor operatorilor economici", se mentioneaza in comunicat.

Pentru extragerile din decembrie 2016, cea lunara, aferenta bonurilor din noiembrie, si cea ocazionala, pentru bonurile emise in perioada 1 septembrie - 30 noiembrie 2016, nu a fost anuntat numarul de castigatori, avand in vedere ca nu s-a finalizat perioada de depunere a bonurilor castigatoare.

Sursa: capital.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii