A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720335312.4503.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Logodnele anului 2012 in lumea celebritatilor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
19-09-2012, ora 11:15

Logodnele anului 2012 in lumea celebritatilor

Articol de Madalina Irimia

Anul acesta vedetele s-au intrecut cu inelele de logodna afisate prima data cu sfiala in public dar etalate apoi cu mandrie la toate evenimentele la care au luat parte.

Iar daca diamantele au fost admirate in unanimitate de fani si prieteni, nici cererile in casatorie nu au putut fi trecute cu vederea, fie ca vorbim de surprize cu mult gandite inainte, dupa relatii lungi si aparitia si a copiilor in peisaj, fie de euforii de moment care au venit dupa doar cateva luni de relatie.

Avril Lavigne si Chad Kroeger

Dupa o relatie foarte discreta, desi erau impreuna doar de sase luni, Avril Lavigne a anuntat ca s-a s-a logodit cu Chad Kroeger, solistul trupei Nickelback.

Aceasta veste a socat aproape pe toata lumea, foarte putine persoane din anturajul celor doi fiind la curent ca vedetele formeaza un cuplu.

Avril Lavigne, in varsta de 27 de ani, si Chad Kroeger, in varsta de 37 de ani, sunt impreuna din luna februarie, de cand au compus impreuna o piesa ce urmeaza sa apara pe cel de-al cincilea album de studio al cantaretei.

"Intre ei s-a infiripat o frumoasa poveste de dragoste in acea perioada pe care au petrecut-o compunand muzica impreuna", a declarat un prieten al cantaretei Avril Lavigne.

Cerea in casatorie a venit pe data de 8 august, cand Chad i-a oferit lui Avril un inel de logodna cu un diamant de 14 carate.

Aceasta este prima casatorie pentru Chad Kroeger si cea de-a doua pentru Avril Lavigne, care a divortat, in 2009, de Deryck Whibley, solistul trupei Sum 41.

Jennifer Aniston si Justin Theroux

Desi acest pas era oarecum anticipat cu ceva vreme inainte, Jennifer Aniston si Justin Theroux au anuntat la inceputul lunii august ca urmeaza sa se casatoreasca.

"Justin Theroux a avut parte de o aniversare uimitoare - vineri a primit un cadou minunat de la iubita sa, care a acceptat cererea lui in casatorie", a declarat agentul de presa al actorului pentru revista People.

Jennifer si Justin s-au cunoscut la filmarile pentru lungmetrajul "Cu lumea-n cap/ Wanderlust" si formeaza un cuplu din mai 2011.

Conform unor suse citate de Daily Mirror, cuplul Jennifer Aniston - Justin Theroux urmeaza sa se casatoreasca, intr-o ceremonie neoficiala, in luna decembrie, in Kenya, in timpul unei vacante de tip safari. O ceremonie formala va vea loc la Los Angeles, dupa ce Aniston si Theroux se vor intoarce in Statele Unite la sfarsitul acelei vacante care va dura noua zile.

"Atat Jen, cat si Justin, vor o nunta privata si intima si adora ideea sa fuga departe si sa se casatoreasca in strainatate. Kenya este o destinatie nemaipomenita si romantica, iar ei vor sa aiba parte acolo de un fel de ceremonie de binecuvantare neoficiala. Este posibil sa organizeze o ceremonie oficiala la Los Angeles, imediat ce se vor fi intors din vacanta", a spus o sursa pentru Daily Mirror.

Jennifer Aniston, in varsta de 43 de ani, a mai fost casatorita, cu Brad Pitt, de care a divortat insa in 2005, dupa ce a aflat ca acesta a inselat-o cu o alta actrita celebra, Angelina Jolie.

Justin Theroux, in varsta de 41 de ani, nu a mai fost niciodata casatorit.

Miley Cyrus si Liam Hemsworth

Liam Hemsworth a cerut-o de sotie pe Miley Cyrus pe 31 mai si i-a oferit logodnicei sale un inel cu un diamant de 3,5 carate.

Miley Cyrus si Liam Hemsworth s-au cunoscut in 2009, in timpul filmarilor pentru lungmetrajul "Ultimul cantec/ The Last Song" in care au jucat impreuna. Cei doi s-au despartit in 2010, dar s-au impacat dupa cateva saptamani.

"Sunt foarte fericita ca m-am logodit si abia astept sa am o viata lunga si fericita alaturi de Liam", a declarat Miley Cyrus pentru revista People.

Integral pe one.ro

Foto: bestfm.ro, revistatango.ro, blogvedete.com

     
Tag-uri: logodna, vedete, inel
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii