ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-02-2014, ora 14:42

Locul ideal pentru a ascunde inelul de logodna pana in momentul cererii in casatorie. Propunerea inedita a unei companii

Articol de Madalina Irimia

Multi barbati planuiesc cu atentie marele moment cand au de gand sa isi ceara in casatorie logodnicele. Insa, aproape la fel de multi se dau de gol cand vine vorba de a tine surpriza secreta pana la capat.

Planuirea cererii in casatorie ii poate face pe multi sa transpire. Probabil de la asta a pornit si ideea unei companii care a creat locul perfect de ascuns inelul, atunci cand pleci in vacanta: deodorantul.

Recipientul este proiectat in asa fel incat inelul sa treaca neobservat, acesta avand un compartiment secret.

Deodorantul are dimensiunile ideale pentru a-l lua in bagaj si are sub 100 de mililitri, ceea ce inseamna ca poate fi transportat fara probleme si in bagajul de mana.

Conform Daily Mail, compartimentul secret este situat chiar sub capac.

Pe masura ce se apropie Ziua Indragostitilor, oamenii incep sa se gandeasca la tot felul de cadouri si surprize pentru persoana iubita. Potrivit datelor oferite de TravelSupermarket, firma care produce ineditul recipient, anul acesta, cu 44% mai multi britanici s-au interesat de destinatii romantice pentru weekendul de 14 februarie.

Sa pleci undeva in vacanta pentru a pune marea intrebare a devenit o modalitate accesibila de a transforma aceasta zi in una speciala”, spune Bob Atkinson, expert in calatorii de la TravelSupermarket.

Imagini cu deodorantul-surpriza pot fi vazute aici.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: jkslmoments.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii