A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664710.1868.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Liviu Dragnea si Valeriu Lazar au semnat contractul de finantare pentru gazoductul Iasi-Ungheni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-11-2013, ora 08:06

Liviu Dragnea si Valeriu Lazar au semnat contractul de finantare pentru gazoductul Iasi-Ungheni

Articol de Madalina Irimia

Vicepremierul roman Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltarii Regionale, si vicepremierul moldovean, Valeriu Lazar, ministru al Economiei, au semnat, joi seara, la Bucuresti, la sediul MDRAP, contractul de finantare pentru gazoductul Iasi-Ungheni.

Contractul de finantare, in valoare de 5,289 milioane de Euro, a fost incheiat intre MDRAP si Ministerul Economiei din Republica Moldova si are la baza Acordul incheiat intre guvernele roman si moldovean in 2010 privind implementarea programului de asistenta tehnica si financiara in baza unui ajutor financiar nerambursabil in valoare de 100 de milioane de Euro acordat Republicii Moldova de Romania.

"Azi am semnat un document important pentru noi si pentru R. Moldova, anume finantarea din partea noastra, a Guvernului Romaniei, prin MDRAP, a unei sume care reprezinta cofinantarea R. Moldova pentru constructia conductei de gaz Iasi-Ungheni. Este vorba de un proiect in valoare totala de 26,5 milioane de Euro, din care 7 milioane de Euro reprezinta contributia UE. Pentru partea R. Moldova, e vorba de 3 milioane de Euro din partea UE si 5,3 milioane de Euro pe care i-am semnat azi, bani care vor fi transferati de ministerul nostru catre R Moldova", a spus Dragnea, dupa semnarea documentului.

Integral pe realitatea.net

Foto: revista22.ro

     
Tag-uri: gazoduct, Iasi, Ungheni
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii