ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
20-02-2016, ora 11:05

Liviu Dragnea cere REMANIERI in Guvern: „Suntem nemultumiti de ministrii de la Mediu si de la Fondurile Europene”

Articol de Madalina Irimia
Liviu Dragnea a declarat, vineri, ca premierul Dacian Ciolos ar trebui sa remanieze cativa ministri. Liderul PSD s-a declarat nemultumit de prestatia ministrilor de la Mediu si de la Fondurile Europene.

"In ansamblu, nu pot spune ca sunt multumit. M-am tot gandit in cel putin ultimele doua saptamani. Pe premierul Ciolos il consider deocamdata sau inca un om de buna-credinta, animat de bune intentii, totusi un om bine pregatit. Sigur si-a facut cabinetul in graba. Dar am fost acum la Bruxelles si am mai vorbit cu niste cetateni de acolo — totusi sunt niste cetateni si cetatene care au ajuns ministru, care erau prin acele directii in esalonul 3, 4. (...) si se vede ca si prestatie", a declarat Liviu Dragnea, intrebat daca este multumit de prestatia Guvernului Ciolos, potrivit Agerpres.

El a adaugat ca, de ceva timp, exista nemultumiri in privinta Mediului si Fondurilor Europene.

"Noi avem ceva nemultumiri de ceva timp privind prestatia ministrului de la Mediu si ministrului de la Fonduri Europene. La Fonduri Europene avem o foarte mare problema, pentru ca nu reusesc sa lanseze ghidurile de programe, pentru ca stau de foarte mult timp sa incropeasca, sa construiasca un sistem informatic. (...) Ministerele nu reusesc sa lanseze ghidurile pentru ca de la Fondurile Europene sunt blocati ca sa realizeze nu stiu ce sistem informatic. Si se pierde foarte mult timp", a argumentat presedintele PSD, care a sustinut ca "vor fi bani care vor fi pierduti".

Intrebat cum lucreaza cu premierul, Liviu Dragnea a aratat ca a luat mai demult o decizie "foarte sanatoasa" — de a spune lucrurile public. "Este cel mai simplu pentru ca, daca te intalnesti cu un om si intr-o discutie privata sau informala nepublica stabilesti ceva, n-ai garantia ca se intampla sau nu ai garantia ca se recunoaste ceva", a completat el.

Liviu Dragnea: "Premierul Ciolos ar trebui sa remanieze cativa ministri"

In ceea ce priveste o motiune de cenzura, Dragnea a spus ca nu doreste sa dea termene.

"Nu vreau sa dau termene, pentru ca, cine stie, poate brusc, in urmatoarele zile, in urmatoarea saptamana, poate premierul face ceva remanieri, poate ca a inteles ca unii nu mai pot ramane pe acolo, poate isi schimba atitudinea. (...) Eu nu stiu ce va face Dacian Ciolos. (...) Daca vin proiecte de lege pe care noi le credem necesare si bune, noi le votam, daca nu, nu", a declarat Liviu Dragnea, la DC News live.

In opinia acestuia, premierul ar trebui sa remanieze cativa ministri, iar decizia finala ii apartine, avand toate informatiile sa ajunga la o concluzie.

"Daca simte, daca intelege ca va incepe si dumnealui sa aiba probleme ca Guvern in ansamblu din cauza unor membri ai Cabinetului, atunci inseamna ca va proceda rapid la niste remanieri. Daca nu va intelege lucrul asta si ii va pastra in orice situatie pe toti membrii Cabinetului, mai devreme sau mai tarziu, atunci reactia va fi asupra intregului Cabinet. (...) Eu spun asta inca o data: premierul Ciolos ar trebui sa remanieze cativa ministri. Decizia finala este a dumnealui, nu eu ii fac Guvernul. Dar, ca si multi oameni, am si eu nemultumiri fata de unii ministri. Are toate parghiile la dispozitie, toate informatiile sa ajunga la o concluzie. N-o va face, problema dumnealui. Asta asteptam, sa vedem daca remaniaza si daca face si alte lucruri. Motiunea de cenzura se poate introduce foarte repede si foarte usor, se pune problema ce se intampla a doua zi. Nu stiu, ajungem din nou la Cotroceni", a aratat presedintele PSD.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  18.05.2017 20:21

wh0cd5304641 cialis cost

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii