ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
11-03-2013, ora 11:18

Liviu Dragnea: Daca proiectul de regionalizare va fi construit politic, distrugem Romania

Articol de Cristian Amariei

Daca regionalizarea va fi facuta politic, inseamna ca distrugem Romania, afirma vicepremierul Liviu Dragnea care sustine ca este gata sa treaca pana si peste orice divergenta cu presedintele Basescu pentru acest proiect, insa in cazul unui blocaj, nu va ezita sa-l retraga.

"Daca acest proiect va fi construit politic, distrugem Romania", a avertizat Dragnea care a adaugat ca in cazul in care va constata un blocaj, atunci va retrage proiectul de regionalizare. "Proiectul final trebuie sa aiba fundament serios pentru a dezvolta Romania" a subliniat el duminica seara la RTV.

Vicepremierul si ministru al Dezvoltarii a declarat ca se va merge pe un numar minim de regiuni pentru ca astfel se poate genera dezvoltare si economica si sociala si a explicat ca regiunea poate genera proiecte de anvergura si poate folosi potentialul din fiecare judet.

Dragnea a punctat ca regionalizarea nu este un proiect politic, nu este proiectul USL, ci este proiectul Romaniei si a amintit ca a trimis la toate partidele invitatia sa colaboreze si ca asteapta de la presedintii de partid sa trimita oameni pentru a lucra efectiv la proiect.

Integral pe agerpres.ro

Foto: ziuaveche.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii