A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664182.2003.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Little Black Dress: cum o alegi in functie de forma corpului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-12-2013, ora 14:57

Little Black Dress: cum o alegi in functie de forma corpului

Articol de Madalina Irimia

Gata, numaratoarea inversa pentru petrecerile din luna decembrie a inceput. Motivele de distractie se tin lant si tu ai nevoie de solutii vestimentare rapide, pentru a arata fabulos la ocaziile speciale ce se apropie.

Avem doua vesti excelente pentru tine: superba Little Black Dress este favorita designerilor in acest sezon, iar noi te ajutam sa o alegi in functie de forma corpului tau.

Toate avem cate un punct fizic forte, pe care vrem ca ceilalti sa il observe. Daca te mandresti cu picioarele, bratele, talia sau bustul tau, insa vrei sa ascunzi alte defecte, exista cel putin un model de Little Black Dress ideal pentru tine.

Tot ce trebuie sa faci este sa alegi rochia croita special pentru forma corpului cu care te-a inzestrat natura.

1. Little Black Dress pentru corpul in forma de mar

Daca ai corpul in forma de mar, inseamna ca ai picioare care nu merita sa fie acoperite. Prin urmare, alege un model de Little Black Dress cu fusta mini cu doua degete deasupra genunchilor, astfel incat picioarele tale de zeita sa primeasca toata atentia privitorilor.

Este de preferat sa alegi o rochie cu decolteu discret, care se ajunga undeva la baza gatului. In fine, pentru un aer sofisticat, manecile lungi si vaporoase sunt cireasa de pe tort in cazul tau: se potrivesc sezonului rece, echilibreaza efectul "obraznic" al lungimii si iti confera un plus de feminitate.

Inca un truc pentru tine: opteaza pentru un material fluid, care sa cada in valuri in jurul taliei, mai ales daca vrei sa ascunzi burtica.

2. Little Black Dress pentru corpul in forma de para

Daca trupul tau este in forma de para (deci semeni cu J-Lo si Beyonce), rochiile te pun cel mai bine in valoare.

Un Little Black Dress perfect pentru silueta ta are o croiala care pune accentul pe partea de sus a corpului (bust si talie), dar in acelasi timp subtiaza zona soldurilor.

Incearca sa porti o rochie neagra clasica maxi, fara bretele, daca vrei un look extravant de Revelion.

La petrecerea de Craciun sau la alta ocazie speciala de sarbatori, alege o rochie midi cu fusta in A, cambrata pe talie (ai abdomen de aratat) si decolteu in V, fara maneci. Adauga un colier statement sau alt accesoriu, care sa atraga atentia in zona bustului.

Integral pe frumusete.ele.ro

Foto: hugecollectionfashionabledresses.blogspot.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii