A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719756905.3044.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Liderul formatiei Suie Paparude, la TERAPIE INTENSIVA
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-10-2013, ora 16:33

Liderul formatiei Suie Paparude, la TERAPIE INTENSIVA

Articol de Madalina Irimia

Mihai Campineanu, liderul formatiei Suie Paparude, a fost transferat, luni, de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara, unde i-au fost montate doua stenturi, la Spitalul Judetean din Timisoara, la sectia de terapie intensiva, unde va fi supus mai multor analize medicale.

Mihai Campineanu a fost transportat de la Institutul de Boli Cardiovasculare la Spitalul Judetean Timisoara cu o ambulanta speciala care asigura conditii de terapie intensiva pe durata transferului.

"Va pot spune ca Mihai Campineanu a fost transferat de la Institutul de Boli Cardiovasculare la Spitalul Judetean Timisoara, la sectia ATI, insa mai multe detalii nu va pot dezvalui, la cererea familiei. Tot ce va mai pot spune este ca pacientul va fi supus mai multor analize si va ramane sub supraveghere", a declarat corespondentului MEDIAFAX seful sectiei ATI de la Spitalul Judetean din Timisoara, medicul Dorel Sandesc.

Intrebat daca s-a luat in discutie transferarea lui Mihai Campineanu la Bucuresti, Sandesc a spus ca nu cunoaste acest detaliu.

La randul lor, medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare au spusca pacientul a trecut cu bine peste prima noapte si ca starea lui nu s-a inrautatit.

Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu a suferit un infarct miocardic, in noaptea de sambata spre duminica, la finalul unui concert sustinut, la Timisoara, in cadrul evenimentului Re:freshTM.

Colegii de trupa, care au si sunat la 112, au afirmat ca Mihai Campineanu le-a spus, dupa concert, ca are dureri puternice in zona pieptului, apoi s-a prabusit la pamant. In cadere, cantaretul s-a lovit la fata.

"De vina sunt stresul si oboseala. Cu o zi inainte am avut concert in Arad, apoi la Timisoara. S-a stresat mult si cu lansarea noului videoclip al trupei pe care am organizat-o, tot aici, in concert la Timisoara. Era foarte foarte obosit", spunea colegul acestuia de la Suie Paparude, Mihai Dobre.

Duminica dimineata, Mihai Campineanu a fost transferat de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Municipal Timisoara la Institutul de Boli Cardiovasculare, fiind supus unei coronografii, medicii luand decizia de a-i monta doua stenturi pe artera pulmonara. De asemenea, Campineanu a fost supus si analizelor neurologice, specialistii fiind rezervati in privinta starii neurologice a artistului dupa infarctul suferit sambata noapte.

Sursa: mediafax.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii