A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664523.5304.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Liderul Statului Islamic a interzis filmarile cu executii. De ce nu mai au voie teroristii sa-si faca publice masacrele
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-07-2015, ora 11:01

Liderul Statului Islamic a interzis filmarile cu executii. De ce nu mai au voie teroristii sa-si faca publice masacrele

Articol de Madalina Irimia
Liderul gruparii teroriste Statul Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, le-a interzis jihadistilor sa mai faca publice filmarile executiilor, motivand ca acestea au un efect negativ asupra imaginii gruparii, relateaza The Independent.

Al-Baghdadi ar fi ingrijorat ca filmarile executiilor jignesc comunitatea musulmana si ii infricoseaza pe copii. Insa Ferid Hisso, un politician sirian, avertizeaza ca aceasta decizie a Statului Islamic, de a nu-si mai face publice crimele nu inseamna ca actele inumane de cruzime vor lua sfarsit.

"In loc sa interzica publicarea acestor clipuri, mai bine ar interzice crimele atroce din spatele lor", a declarat acesta.

Intre timp, David Cameron, premierul Marii Britanii, a anuntat ca va ajuta SUA sa "distruga" extremistii din Statul Islamic, indicand ca fortele aeriene ale Marii Britanii s-ar putea alatura in curand celor americane.

Regatul Unit s-a confruntat cu mai multi cetateni britanici care au emigrat pentru a se alatura Statului Islamic. De altfel, Mohammed Emwazi, cel mai cunoscut criminal al ISIS, este de origine britanica.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii