A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1728078435.7862.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Liber la pizza si telefoane mobile in Coree de Nord. Cum vrea Kim Jong Un sa schimbe imaginea tarii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-07-2012, ora 14:24

Liber la pizza si telefoane mobile in Coree de Nord. Cum vrea Kim Jong Un sa schimbe imaginea tarii

Articol de Cristian Amariei

Conducatorul suprem al Coreei de Nord, Kim Jong Un, incerca sa schimbe putin felul in care tara sa este vazuta in lume, eliminand anumite restrictii si oferindu-le cetatenilor mai multe drepturi.

Cercetatorii au realizat un studiu si au aflat ca din ce in ce mai multe femei poarta pantaloni, pantofi cu toc sau cercei. De asemenea, numarul persoanelor care detin un telefon mobil a crescut simtitor.

Kim Jong Un si-a dat recent acceptul si pentru ca nord coreeni sa poata manca pizza, cartofi prajiti sau hamburgeri, mancaruri care in trecut erau interzise deoarece erau considerate "vestice" si le-a oferit copiilor ocazia sa mearga in parcuri de distractie sau la gradini zoologice gratis.

"In viitor, cand Coreea va fi puternica si prospera, voi veti fi niste maestri. Coreea de Nord va fi cea mai puternica tara din lume, iar toti oamenii ei vor fi mereu veseli si vor trai in armonie", a declarat Kim Jong Un in cadrul unui eveniment organizat saptamana trecuta.

Dong Yong-Sueng, specialist al Institutului de Cercetare Economica Samsung, a declarat ca toate aceste decizii sunt luate pentru ca liderul nord-coreean sa apara in ochii populatiei ca un fel de parinte iubitor, exact ca bunicul sau, Kim Il Sung.

Kim Jong Un a preluat puterea absoluta in stat dupa moartea tatalui sau, in luna decembrie a anului trecut, care era privit drept un om puternic, dar foarte dur.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: ziuaveche.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii