A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662109.2598.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Leonard Doroftei, declaratie BOMBA despre Lucian Bute
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-01-2015, ora 11:25

Leonard Doroftei, declaratie BOMBA despre Lucian Bute

Articol de Madalina Irimia
Leonard Doroftei si-a schimbat parerea despre Lucian Bute, pe care il vede din nou campion mondial.

Lucian Bute a semnat cu managerul american Al Haymon, care il reprezinta si pe Floyd Mayweather. Leonard Doroftei, contestatar recunoscut al lui Lucian Bute, crede ca este de bun augur pentru pugilist faptul ca a intrat pe mana unui manager de asemenea anvergura.

"Lucian Bute este un atlet desavarsit si eu am mare incredere in el. Cred ca noul manager reprezinta garantia succesului pentru Lucian Bute. Nu cred ca Al Haymon si-ar fi asociat vreodata numele cu un pugilist fara viitor. Sunt convins ca il vom vedea din nou pe Lucian Bute la cel mai inalt nivel. Eu il vad din nou castigator de centura", a declarat Leonard Dorin Doroftei pentru Ring.

"Este foarte bine ca s-a despartit de Interbox si de fostul sau manager Stephan Larouche si ca acum are un manager american. Acesta este lucrul cel mai important, sa ajunga sa lupte in America, acolo unde este boxul adevarat. ii tin pumnii si astept sa il vad iarasi campion",a mai spus Leonard Doroftei, care ii cere lui Lucian Bute sa-i treaca supararea: "Stiu ca este suparat pe mine pentru ca am dat niste declaratii despre el in anumite contexte. Sper sa nu tina prea mult supararea pe mine si sa isi dea seama ca ii doresc sa ajunga din nou campion mondial".

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii