A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831861.0731.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Lectia de viata oferita de o fetita de doar 6 ani. Cum incearca micuta sa isi impace parintii divortati - VIDEO
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-09-2015, ora 10:17

Lectia de viata oferita de o fetita de doar 6 ani. Cum incearca micuta sa isi impace parintii divortati - VIDEO

Articol de Cristian Amariei
Fiecare dintre noi a trecut prin momente grele si a avut nevoie de un impuls pentru a o lua de la capat. Uneori, ajutorul vine de acolo de unde ne asteptam mai putin si acesta este si cazul unor parinti aflati in prag de divort.

Micuta din videoclipul de mai jos a cucerit internetul cu un discurs pe care putini copii in varsta de sase ani ar putea sa il sustina. Videoclipul a fost publicat pe internet de catre mama sa, Cherish Sherry, iar din momentul aparitiei si pana in prezent a cucerit peste 6 milioane de internauti.

"Prelegerea" Tianei este adresata mamei sale, care se pare ca a avut recent un conflict cu tatal micutei. Fetita incearca sa isi convinga mama ca cea mai buna cale prin care poate solutiona problemele avute cu fostul partener de viata este prietenia: "Mama, esti pregatita sa fii prietena lui? (...) Nu vreau sa fiu rea. Imi doresc ca toti sa fim prieteni", spune micuta in timp ce mama sa o asculta cu atentie.

Cu siguranta, discursul Tianei a fost revelator pentru mama sa. Femeia a declarat pentru Daily Mail ca a ramas uimita cand si-a auzit fiica vorbint asa: "M-a readus cu picioarele pe pamant", a mai adaugat aceasta.

Sursa: protv.ro
     
Tag-uri: fetita, lectie, parinti, divort
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii