A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664748.6247.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Leacuri pentru oboseala cronica
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-01-2013, ora 11:05

Leacuri pentru oboseala cronica

Articol de Madalina Irimia

Stresul de la locul de munca si de acasa isi spune uneori cuvantul. E poate normal cand jonglezi cu multe activitati si abia ai timp sa rasufli. Dar ce te faci cand pare ca nu iti mai revii cu lunile? E posibil sa fie vorba de oboseala cronica.

Iti dai seama daca suferi de asa ceva daca starea proasta dureaza mai mult de sase luni si iti afecteaza activitatile zilnice. Poate fi insotita de dureri de cap, crampe musculare, dificultati de concentrare, palpitatii, transpiratie abundenta, pierdere in greutate, insomnii.

Dr. farmacist Ovidiu Bojor iti recomanda leacuri care sa te puna pe picioare sau, mai bine, sa previna ca astenia sa se instaleze. Nu vei rezolva insa totul doar cu remedii naturale, ci trebuie sa iti schimbi si stilul de viata, adica sa te odihnesti suficient, sa faci plimbari sau sport in aer liber cel putin de trei ori pe saptamana, sa bei suficiente lichide si sa ai o alimentatie echilibrata. Daca simptomele nu dispar chiar si dupa ce ti-ai schimbat obiceiurile proaste, trebuie sa mergi la medic pentru investigatii detaliate.

Ceaiul verde stimuleaza circulatia si iti da un tonus de invidiat. Poti sa il faci cu apa in care ai fiert cuisoare (au efect de calmare a durerilor). Daca adaugi si un baton de scortisoara va stimula imunitatea si te ajuta in lupta cu oboseala, pentru ca este un energizant puternic. O poti adauga si in prajituri sau la vin fiert – atata doar sa nu exagerezi cu aceste produse pentru ca excesul de dulciuri, grasimi si alcool duce la epuizarea organismului. Dar, in doze mici, sunt stimulente.

Integral pe unica.ro

foto:ovca.org

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii