A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675279.8573.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Laptopul care se ruleaza sau tastatura care nu exista. Cum arata gadgeturile viitorului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-02-2013, ora 08:01

Laptopul care se ruleaza sau tastatura care nu exista. Cum arata gadgeturile viitorului

Articol de Cristian Amariei

Dezvoltarea tehnologica din ultimii ani a facut ca PC-urile desktop sa ajunga pe cale de disparitie si este de asteptat ca si laptopurile, asa cum le stim astazi, sa sufere modificari majore, asta daca nu vor fi inlocuite definitv cu tabletele sau smartphone-urile. CNN Money prezinta o lista cu gadgeturi experimentale, care maid evreme sau mai tarziu ar putea deveni realitate.

1. Desi mouse-ul optic l-a inlocuit in cele din urma pe cel cu rotita, acest dispozitiv reprezinta si in prezent o necesitate pentru desktopuri, dupa 30 de ani de la lansare. O companie din Coreea de Sud a regandit acest dispozitiv, inventand astfel evoMouse-ul.

Prezentat de catre Celluon ca reprezentand „evolutia mousului”, evoMouse-ul este un mouse digital care foloseste senzori pentru a urmari miscarile degetului utilizatorului.

Device-ul se poate conecta la aproape orice PC sau laptop prin Bluetooth sau USB si ar urma sa fie lansat in SUA la jumatate anului.

Integral pe incont.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii