A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719645764.3122.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

La varsta de 8 ani s-a casatorit cu o femeie de 61 de ani, pentru ca asa au vrut stramosii sai
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-03-2013, ora 16:45

La varsta de 8 ani s-a casatorit cu o femeie de 61 de ani, pentru ca asa au vrut stramosii sai

Articol de Cristian Amariei

In fata a 100 de invitati, Sanele Masilela si Helen Shabangu si-au jurat credinta vesnica pentru a-i multumi pe strabuni.

Sanele Masilela s-a casatorit cu Helen Shabangu pentru a-i indeplini dorinta bunicului sau care dorea sa il vada insurat. Sanele este sigur ca aceasta era si dorinta stramosilor sai.

Casatoria dintre cei doi nu a fost una oficiala, ci doar un acord pentru a nu atrage ghinionul in familie, prin nerespectarea dorintei familiei baiatului.

Femeia de 61 de ani, casatorita legal si cu cinci copii - angajata la un centru de reciclare, a fost de acord sa-l ajute pe micutul sud-african.

Nunta ritual i-a costat in jur de 2.200 de dolari si a fost organizata in doar doua luni. Evenimentul a avut loc in Tshwane, Africa de Sud. Proaspatul mire a fost numai un zambet la nunta sa, multumit ca a indeplinit dorinta familiei.

Desi nunta nu este una oficiala din punct de vedere legal, cei doi miri au fost costumati traditional, in mire si mireasa. Nici sarutul de la finalul ceremoniei nu a fost omis, spre bucuria invitatilor.

Integral pe apropo.ro

Foto: b1.ro, jilaa.com

     
Tag-uri: nunta, varsta, stramosi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii