ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-12-2015, ora 13:03

La trei luni de la decesul sotiei sale i-a pus pe copii in fata unei decizii dificile. Povestea lor a cucerit internetul

Articol de Cristian Amariei
In urma cu trei luni, sotia sa a decedat barbatul inca se lupta cu pierderea ei, dar cand a vazut pe o retea de socializare povestea unei familii greu incercate de viata, si-a dat seama ca trebuie sa ii ajute. Jessica si Timothy Conn impreuna cu fiicele lor sunt oameni ai strazii. Locuiau intr-o masina, iar automobilul era si singura cale prin care copii puteau ajunge la scoala.

Lucrurile s-au inrautatit in momentul in care masina s-a stricat, iar fetele erau nevoite sa parcurga peste trei kilometri in fiecare zi. Chiar daca un om le-a propus sa le vanda masina lui la un pret foarte mic, Jessica si sotul ei tot nu si-au permis aceasta masina, iar aceasta este momentul in care Aaron a intervenit.

Decizia barbatului care si-a pierdut sotia in urma cu doar trei luni a fost una simpla: nu le va cumpara cadouri de Craciun copiilor sai, dar ii va ajuta pe cei din familia Conn sa isi cumpere o masina.

Aaron este de meserie politist si se afla mereu in slujba oamenilor, dar pe de alta parte respecta foarte mult familia. Acesta este motivul pentru care a decis sa ajute aceasta familie.

Sursa: protv.ro
     
Tag-uri: poveste, viral, ajutor
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii