A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719812804.5406.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

La munte va ninge! METEO pe trei zile
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-11-2014, ora 10:35

La munte va ninge! METEO pe trei zile

Articol de Madalina Irimia
Vremea va fi mohorata si va ploua in majoritatea zonelor, iar la peste 1700 m altitudine, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita sau ninsoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 6 si 14 grade, valori normale pentru acesta data. Vantul va sufla mai tare tot in sudul Banatului, la munte si prin Moldova.

Vreme in general inchisa si la munte. in toate masivele montane va ploua, iar la peste 1700 m altitudine vor fi ninsori si lapovita. Vantul va fi puternic mai ales pe creste. Temperaturile maxime vor fi normale pentru aceasta data: 7 grade la Stana de Vale, 6 la Predeal si Paltinis, 3...4 la Semenic si Sinaia si doar un grad sus pe Ceahlau.

In regiunile intracarpatice, sanse foarte mici de soare astazi. Pe arii relative extinse ploua, iar la munte, la peste 1700 m altitudine, vor fi lapovite si ninsori. insa tot va fi cald pentru aceasta data: peste 10 grade la amiaza, cu exceptia depresiunilor si pana la 14 grade la Resita si Timisoara. Vantul va sufla mai tare in sudul Banatului.

In sud vreme mohorata in continuare, cu ploi slabe pe arii extinse. La amiaza vor fi 11 grade la Drobeta Turnu Severin, 10 la Craiova si Ramnicu Valcea, 9 la Buzau si 12 la Giurgiu.

Ploi si nori si in Dobrogea. 10...11 grade in zona continentala si 12 grade pe litoral, la Constanta.

Nici in Moldova nu se arata soarele. si aici sunt asteptate ploi la ses si precipitatii mixte la munte. in plus vantul se va intensifica trecator. Aici va fi cel mai frig din tara: 5 grade la Suceava, 7 la Iasi si Bacau, 8 la Focsani si 10 la Galati.

VREMEA PE 2 ZILE

Marti va fi usor mai cald decat ar fi normal in aproape toata tara, astfel ca maximele vor fi cuprinse intre 6 grade in nordul Moldovei si 15 grade in vestul tarii. Va ploua insa pe arii extinse in vest si sud-vest, iar in restul teritoriului va burnita. Vantul va avea unele intensificari in sudul Banatului si la munte. Dimineata, in regiunile extracarpatice se va asterne ceata.

Ceata dimineata si ploi slabe peste zi sunt asteptate in Bucuresti maine. De la cele 6 grade din zori, pana la amiaza nu adunam mai mult de 12.

Si miercuri va fi mai cald decat ar fi normal la aceasta data in cam toata tara. Va ploua pe arii extinse in centru, est si sud-est, unde izolat se pot acumula cantitati de apa mai insemnate. Vantul va avea intensificari locale in Moldova, in sudul Olteniei si pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 7 si 15 grade.

In Bucuresti ziua de miercuri vine tot cu ploi temporare si o maxima in jurul valorii de 12 grade.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii