A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831620.3612.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

La doar 6 ani, a ramas orfan si a inceput o misiune emotionanta. Gestul unui baietel din SUA le aduce lacrimi in ochi tuturor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-08-2015, ora 13:03

La doar 6 ani, a ramas orfan si a inceput o misiune emotionanta. Gestul unui baietel din SUA le aduce lacrimi in ochi tuturor

Articol de Cristian Amariei
Un baietel de doar sase ani, care si-a pierdut ambii parinti in decurs de 2 ani, a devenit un adevarat exemplu de putere si generozitate, scrie Lifebuzz.

Jaden Hayes a aflat de la o varsta frageda ce inseamna sa-ti pierzi tatal, iar in urma cu o luna, mama lui a murit in somn, iar micutul a ramas orfan. Desi nu le mai are alaturi pe cele mai importante doua persoane din viata lui, baietelul a gasit un mod de a-si transforma durerea intr-o misiune incredibila.

Jaden si-a propus sa aduca zambetul pe fata cator mai multi oameni, asa ca si-a facut un plan. Micutul si-a rugat matusa sa-i aduca jucariile, apoi a inceput sa le imparta necunoscutilor pentru a-i face fericiti.

La numai sase ani, baietelul are o viziune foarte matura asupra vietii: "Oricine poate sa moara. Oricine. Incerc sa-i fac pe oameni sa zambeasca. Le dau ratuste din plastic, dinozauri...", spune Jaden.

Planul micutului este sa aduca zambetul pe chipul a 33.000 de oameni. Gestul sau aduce nu numai zambete, ci si lacrimi in ochii celor carora le imparte jucarii. Iar ei il rasplatesc cu imbratisari.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Tag-uri: gest, copil, orfan
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii