A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758534.3687.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

La doar 5 ani, o fetita din Marea Britanie si-a gasit slujba ideala
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-07-2014, ora 06:04

La doar 5 ani, o fetita din Marea Britanie si-a gasit slujba ideala

Articol de Madalina Irimia

La doar cinci ani, o fetita din Marea Britanie a obtinut job-ul visat de oricine copil: acela de a testa jucarii, scrie Daily Mail. Contractul Jessicai Rosbrook prevede ca micuta sa testeze toate jucariile produse de firma de jucarii Tomy, inainte ca acestea sa ajunga pe rafturile magazinelor.

In calitate de tester oficial al companiei, fetita isi petrece ore intregi la "serviciu", jucandu-se cu cele mai noi dispozitive, pentru a le evalua si de a da un verdict. Rasplata pentru munca micutei se face in jucarii.

Fetita de cinci ani din Kent primeste, anual, prin curier, mai multe produse ale firmei de jucarii. De asemenea, copila este invitata la sediul companiei pentru a incerca jucarii sub atenta supraveghere a celor de la Tomy.

Mama Jessicai spune ca fiica ei este sincera atunci cand isi da cu parerea despre un lucru si ca este constienta de norocul pe care l-a avut obtinand acest job.

"La inceput era entuzismata doar de faptul ca va avea lucruri noi cu care sa se joace, dar cu timpul a realizat ca opinia ei chiar conteaza atunci cand o jucarie este sau nu aprobata pentru vanzare", a spus mama copilei.

Reprezentantii companiei spun ca pentru ei este foarte important sa stie daca o jucarie corespunde sau cu asteptarile clientului. "Aici intervine rolul Jessicai. Singurul mod in care poti afla perceptia consumatorului este sa gaseasca un copil de varsta potrivita pentru a testa jucaria", au explicat reprezentantii producatorului de jucarii.

Sursa: Gandul.info

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii