A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816463.326.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

La ce varsta sunt femeile tentate sa insele
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-08-2014, ora 12:00

La ce varsta sunt femeile tentate sa insele

Articol de Madalina Irimia

Daca barbatii se confrunta cu o criza in apropierea varstei de 40 de ani, femeile trec printr-o situatie aproape similara mai devreme decat partenerii lor.

Un studiu realizat in Marea Britanie a relevat recent ca acestea sunt tentate sa aiba relatii extraconjugale in perioda 25-34 de ani, relateaza Daily Mail. Astfel, 35,1% dintre femeile cu aceasta varsta au recunoscut ca au fost infidele.

Procentul nu este cu mult diferit nici in cazul doamnelor cu varsta cuprinsa intre 35 si 44 de ani: 30,4% dintre acestea au aratat ca au avut relatii intime cu alti barbati decat partenerii lor.

Din cele 10.245 de britanice care au raspuns chestionarului, 79,2% au recunoscut ca principalul motiv pentru care au ajuns sa-si insele iubitul sau sotul a fost viata sexuala nesatisfacatoare.

Cu toate acestea, majoritatea respondentelor – 76,9% - sustin ca inca isi iubesc partenerii, iar 95,1% dintre ele au recunoscut ca nu s-au indragostit de amantii lor.

Asadar, doar 11,6% dintre femeile infidele s-au aratat dispuse sa renunte la relatia pe care o au pentru a fi cu barbatul cu care au inselat.

Spre deosebire de barbati, care prefera aventurile de-o noapte, doar 19,6% dintre femei sunt adeptele acestui lucru. Chiar daca inseala, 60,3% dintre femei spun ca relatia extraconjugala dureaza de obicei intre o luna si trei luni.

Femeile au inceput sa castige putere la locurile lor de munca, asa ca nici in dormitor nu mai sunt dispuse sa accepte performante slabe din partea partenerilor lor”, a explicat Noel Biderman, CEO al AshleyMadison.com.

Tabuurile au disparut, infidelitatea nu mai este neaparat o caracteristica predominanta barbatilor”, a adaugat Biderman in cele din urma.

Sursa: gandul.info

Foto: esquire.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii