ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-01-2014, ora 07:06

La ce varsta incep barbatii sa se gandeasca la casatorie

Articol de Madalina Irimia

Numarul divorturilor este in crestere, dar multi barbati raman la fel de greu de convins sa faca pasul cel mare. Varsta de la care barbatii incep sa se gandeasca la casatorie este un factor important, dar de multe ori decizia de a ajunge in fata altarului este influentata de numeroase elemente.

Cand ai gasit barbatul potrivit alaturi de care esti gata sa-ti petreci restul vietii, sau cel putin cativa ani, este dificil sa accepti ca si el te iubeste, dar nu este deloc incantat de ideea unei casnicii. De multe ori, merita sa-l astepti, dar aceasta decizie poate fi dificila.

Intre casatorie si viata de burlac

Multe femei au trecut prin frustrarea simtita de Carrie in "Sex And The City" atunci cand Mr. Big s-a insurat. Dupa ce i-a acceptat toate toanele de burlac si el a asigurat-o ca nu vrea sa se casatoreasca niciodata, Mr. Big s-a insurat cu o femeie mai tanara. Cei doi au ajuns in final impreuna, dar viata nu-i ca filmul si uneori iti poti irosi ani buni din viata in asteptarea unui barbat.

Viata de burlac este un vis pentru cei mai multi barbati, dar decizia cu privire la o casnicie poate aparea oricand, din senin. Exista insa unele repere dupa care te poti ghida, care te ajuta sa stabilesti daca il astepti degeaba sau nu.

Care este varsta potrivita pentru cei mai multi barbati?

Dorinta de a se casatori ii cuprinde pe cei mai multi barbati in functie de momente diferite din viata, legate in principal de educatie si cariera.

Studiile de specialitate au aratat ca cei mai multi absolventi de liceu incep sa se gandeasca la casatorie ca la o posibilitate reala in jurul varstei de 23-24 ani. Absolventii de studii superioare asteapta mai mult si casatoria devine un subiect de reflectie in jurul varstei de 26 de ani. Din pacate, perioada tocmai buna de casatorie nu dureaza prea mult.

Continuarea pe eva.ro

Foto: nickshell1983.wordpress.com

     
Tag-uri: barbat, decizie, nunta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii