ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-07-2014, ora 09:00

La 80 de ani, un barbat a decis sa-si schimbe complet viata. "Dintotdeauna m-am simtit femeie"

Articol de Madalina Irimia

James este hotarat sa faca o operatie care ii va schimba radical viata. In varsta de 80 de ani, el va fi cea mai batrana persoana din lume care isi va schimba sexul.

James a declarat publicatiei britanice The Sun ca si-a dorit sa fie femeie inca de cand avea 9 ani. Cu toate acestea, el a avut o cariera de succes ca pilot militar, are 3 copii si 4 nepoti.

Abia in urma cu 2 ani, James si-a afisat in public dorinta de a trai ca o femeie, luandu-si numele de Ruth Rose. Operatia de schimbare de sex este programata apentru luna octombrie la un spital din Londra. Pana atunci, James urmeaza un tratament cu hormoni.

Am o varsta, nu ma mai intereseaza relatiile sexuale, nu pentru asta fac operatia. Acum insa oamenii sunt mai toleranti si nu mai are rost sa te ascunzi, poti sa te porti natural".

In urma cu 30 de ani, James a inceput sa se imbrace cu haine de femeie, dar numai in casa, ca sa nu stie nimeni. Totusi, sotia lui a aflat adevarul si intr-un final, dupa 42 de ani de casnicie, cei doi au divortat.

Recordul anterior pentru cea mai batrana persoana care a facut schimbare de sex era detinut de Roy Colton, care s-a operat cand avea 75 de ani.

Sursa: stirileprotv.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii