ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-04-2014, ora 17:09

La 80 de ani, a reusit sa faca juriul sa cada de pe scaune de uimire. Cel mai dur jurat si-a cerut scuze ca le-a dat "X" in primele secunde: "A fost extraordinar"

Articol de Madalina Irimia

O femeie in varsta de 79 de ani a uimit juriul de la "Britain's Got Talent" cu flexibilitatea ei in timpul unui dans de salsa.

La aproape 80 de ani, Paddy danseaza asa cum putini o pot face. Femeia a aparut pe scena de la concursul britanic alaturi de partenerul ei de dans mult mai tanar si a reusit sa demonteze toate prejudecatile juriului.

Dansul celor doi a inceput lent, fapt care l-a facut pe Simon Cowell sa apese pe "X" inainte ca Paddy si Nico sa se dezlantuie intr-o serie de prize care a ridicat sala in picioare.

Paddy a marturisit ca danseaza de la varsta de 2 ani si jumatate, insa a lasat pasiunea ei deoparte atunci cand s-a casatorit si a facut patru copii. Dupa ce sotul ei a murit la numai 18 luni dupa ce s-au mutat in Spania, femeia s-a reapucat de dans la o academie locala si a reusit sa ajunga la o performanta demna de invidiat.

"Imi cer scuze pentru ce am facut. Evident, am dat "X" prea devreme. Asta a fost inainte ca toate lucrurile acelea nebunesti sa se intample. A inceput lent, apoi ati explodat pe scena. A fost extraordinar", s-a scuzat Simon in fata celor doi concurenti.

Sursa: protv.ro

     
Tag-uri: femeie, concurs, varsta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii