A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661744.6119.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

La 72 de ani, a furat din cutia milei de la o manastire. METODA INCREDIBILA prin care actiona
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-06-2014, ora 10:02

La 72 de ani, a furat din cutia milei de la o manastire. METODA INCREDIBILA prin care actiona

Articol de Cristian Amariei

Un barbat in varsta de 72 de ani din localitatea brasoveana Sacele este cercetat penal pentru furt calificat dupa ce a furat suma de 300 de lei din ”cutia milei“ de la o manastire din comuna Sinca.

Politistii din localitatea Sinca au fost sesizati de angajatii manastirii din comuna ca in zilele de 9 si 10 iunie a fost sparta ”cutia milei“, fiind furati banii de acolo.

Dupa o saptamana de la sesizare, politistii l-au identificat pe suspect, fiind vorba despre un barbat in varsta de 72 ani, din Sacele.

Suspectul se prezenta la manastire de regula in cursul saptamanii, cand nu era slujba religioasa, si, sub pretextul ca se roaga, in momentul in care ramanea singur, cu ajutorul unei surubelnite, forta capacul de la cutiile gen cutia milei, de unde sustragea sumele de bani. Prejudiciul, in valoare de aproximativ 300 de lei, nu a fost recuperat“, se precizeaza intr-un comunicat de presa transmis de Politia Brasov.

Foto: satmareanul.net

     
Tag-uri: furt, cutia milei, barbat
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii