A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719631255.6794.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

La 14 ani, s-a sinucis in curtea locuintei bunicilor iubitului sau
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-06-2014, ora 13:28

La 14 ani, s-a sinucis in curtea locuintei bunicilor iubitului sau

Articol de Madalina Irimia

O fata in varsta de 14 ani, din localitatea bacauana Motoseni, s-a sinucis in curtea locuintei bunicilor iubitului sau, spanzurandu-se de un copac, cel mai probabil in urma unor certuri pe care le avusese cu prietenul sau, scrie mediafax.ro.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Bacau, fata a fost gasita spanzurata de un copac in curtea locuintei bunicilor iubitului sau, din localitatea Motoseni, fiind alertate atat Politia, cat si Ambulanta de catre rudele prietenului copilei.

Fata de 14 ani a recurs la gestul extrem dupa ce s-ar fi certat cu prietenul sau, in varsta de 20 de ani, care ar fi amenintat-o ca o paraseste.

"Motivul pentru care minora s-a sinucis urmeaza a fi stabilit cu exactitate in urma anchetei declansate in acest caz. Cert este ca fata avea o relatie de prietenie cu un tanar de 20 de ani. De altfel, trupul minorei a fost gasit in gradina bunicilor iubitului sau”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Bacau, Narcisa Butnaru.

Reprezentantii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bacau au declansat propria ancheta in acest caz, avand in vedere ca fata de 14 ani provenea dintr-o familie cu alti patru copii.

Autoritatile statului urmeaza sa stabileasca daca este vorba despre neglijare din partea parintilor si se impune luarea unor masuri de protectie pentru minorii ramasi in familie.

Foto: sharon-justsaying.blogspot.com

     
Tag-uri: adolescenta, suicid, iubit
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii