A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664686.8803.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

La 11 ani, o fetita face performanta in cel mai riscant sport (Video)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-01-2013, ora 10:07

La 11 ani, o fetita face performanta in cel mai riscant sport (Video)

Articol de Madalina Irimia

Americanca Brooke Raboutou, in varsta de doar 11 ani, este cea mai tanara cataratoare care reuseste performante incredibile.

Brooke Raboutou, in varsta de doar 11 ani, este din Colorado, SUA, si a devenit un adevarat fenomen in domeniul cataratului.

Practic, nu exista termen de comparatie pentru ce face ea, fiindca reuseste performante care inainte erau considerate imposibile pentru cineva cu varsta atat de frageda.

Ambii parinti ai fetei au practicat escalada la nivel profesionist, iar Brooke si fratele ei mai mare, Shawn, au mostenit pasiunea pentru cataratul pe stanci.

Mama ei, Robyn Raboutou, este fosta campioana mondiala la catarat. De cand a invatat sa mearga, Brooke a inceput sa exerseze escalada pe panouri. In ultimii patru ani, ea a stabilit nu mai putin de sapte recorduri si tinteste mereu spre mai sus, mai repede, mai bine.

"Ma simt in control si sunt fericita pe stanca. Imi plac provocarile. Mi se pare fascinant cat de mica sunt in comparatie cu stanca si cat de sus pot sa ajung. Nu mi-e teama de inaltime" spune fetita, care se antreneaza in fiecare zi pentru a se mentine in forma maxima.

Antrenorul lui Brooke se mandreste ca doar 0.0001% dintre cataratori pot sa atinga performantele ei.

Sursa: apropo.ro

     
Tag-uri: fetita, sport, catarare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii