A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664258.8611.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

La 10 luni vorbea coerent, la 3 ani a fost primit in Mensa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-02-2013, ora 17:05

La 10 luni vorbea coerent, la 3 ani a fost primit in Mensa

Articol de Madalina Irimia

Un copil in varsta de doar trei ani a uimit lumea intreaga cu capacitatile sale intelectuale, fiind acceptat in Mensa, organizatia celor mai destepti oameni de pe planeta.

Sherwin Sharabi, un pusti din Marea Britanie, a obintut 136 de puncte la testul de inteligenta, care a certificat ca este un mic geniu. Un om cu nivel mediu de inteligenta obtine, la un astfel de test, 100 de puncte, in timp ce oamenii cu un grad ridicat al intelectului aduna 130 puncte, noteaza Newsbom.

Micutul Sherwin a inceput sa vorbeasca coerent la varsta de 10 luni, iar la 20 de luni era capabil sa formeze propozitii si fraze complexe, potrivit spuselor mamei sale. La varsta de trei ani, el numara deja pana la 200, fiind capabil sa numeasca orice stat de pe harta lumii. Totodata, el cunoaste si steagurile fiecarei tari de pe mapamond.

Copilul a inceput sa-si uimeasca parintii inca din primul an de viata. Mama lui, Amanda Sharavi, povesteste ca fiul sau este, intr-adevar, un om extrem de cult. "El le stie pe toate. Se uita la stiri, nu la programe pentru copii. Eu, personal, nu l-am pus sa invete asa ceva. El, singur, vine si intreaba", a spus mama copilului.

Specialistii confirma ca asemenea performante la aceasta varsta sunt extrem de rare. 22.000 de membri Mensa sunt din Marea Britanie si doar 100 dintre acestia au sub 10 ani. In Mensa sunt inregistrate mai mult de 110.000 de persoane din intreaga lume. Cea mai mare reprezentare o au SUA, cu 56.000 membri.

Sursa: ziare.com

     
Tag-uri: copil, varsta, inteligenta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii