A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758489.4623.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

LOVITURA DE TEATRU in cazul Madalina Manole. ANUNTUL SOC al parintilor, facut cu putin timp in urma
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-05-2014, ora 17:05

LOVITURA DE TEATRU in cazul Madalina Manole. ANUNTUL SOC al parintilor, facut cu putin timp in urma

Articol de Madalina Irimia

Parintii Madalinei Manole se pregatesc de un nou proces in care vor solicita redeschiderea dosarului privind moartea fiicei lor pe 14 iulie 2010. Eugenia si Ion Manole vor cere atat audierea unor noi martori persoane publice, cat si studierea unor noi inregistrari audiovideo, scrie Ziarulring.ro.

In acest context, familia Manole saluta decizia Mirabelei Dauer de a sustine public faptul ca Madalina nu avea motive sa se sinucida. „Mirabela spune adevarul din tot sufletul. Mai e si Maria Dragomiroiu, care a facut declaratii foarte acide la adresa criminalului. Mai sunt si alte persoane publice, inclusiv probe audiovideo provenind din anturajul lui (Petru Mircea – n.r.), pe care procuratura nu a vrut sa le ia in calcul”, a declarat Ion Manole pentru „ring”.

"Suntem siguri ca dosarul se va redeschide” Pana la toamna, procesul va fi pus pe rol. „Sper ca Dumnezeu sa ne tina sanatosi pentru ca nu abandonam acest caz. Suntem in tratative cu avocati pentru a interveni legal si a redeschide dosarul. Vom merge la Curtea Suprema de Justitie si, dupa ce vom epuiza toate caile de atac in Romania, ne vom adresa la CEDO. Sunt sigur ca dosarul se va redeschide... Au existat cazuri redeschise si dupa 20 de ani”, spune Ion Manole. Tatal artistei are si argumente: „In primul rand, Madalina nu putea sa bea acea cantitate de otrava decat daca cineva i-o turna cu forta, ea fiind inconstienta dupa ce i-a spart capul. Nu o spun eu, ci specialistii. Adevarul va iesi la iveala peste un an, cinci, 10... Asteptarea nu e in favoarea noastra, ca suntem bolnavi, dar opinia publica va afla adevarul”.

Foto: cotidianul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii