A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664732.7668.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

LOTERIA BONURILOR FISCALE din ianuarie: Care este numarul castigator
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-01-2016, ora 08:56

LOTERIA BONURILOR FISCALE din ianuarie: Care este numarul castigator

Articol de Madalina Irimia
O noua runda a Loteriei bonurilor fiscale a avut loc duminica, aceasta fiind prima extragere pe anul acesta. in cursa au fost incluse bonurile emise intre 1–31 decembrie 2015.

Bonurile in valoare de 142 lei emise la 30 decembrie 2015 sunt castigatoare la prima exragere din acest an a Loteriei Bonurilor fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, in valoare totala de un milion de lei, putand fi depuse de luni la sediile ANAF.

Prima etapa de selectie a Loteriei fiscale pentru bonurile emise in luna decembrie a avut loc duminica si a constat in extragerea din urne a bilelor care desemneaza ziua si valoarea bonurilor castigatoare. Dupa centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, daca numarul acestora este mai mare de 100, va fi organizata cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri castigatoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agentiei Nationale de Administ rare Fiscala (ANAF) si al CN Loteria Romana.

Cererile pentru revendicarea premiilor, in valoare totala de un milion de lei, pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile, la sediile ANAF.

Fondul de premiere pentru extragerea lunara este de 1 milion de lei si vor fi acordate maxim 100 de premii.

In cazul in care numarul bonurilor castigatoare trece de 100, va fi organizata cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri castigatoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finantelor, al Loteriei Romane, dar si pe site-ul ANAF.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii