A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833506.0116.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

LG lanseaza un telefon cu ecran OLED flexibil
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-05-2013, ora 10:09

LG lanseaza un telefon cu ecran OLED flexibil

Articol de Cristian Amariei

LG are planuri indraznete pentru acest an, dorind sa ia prin surprindere competitia lansand primul smartphone cu ecran OLED flexibil. Produsul rezultat in urma activitatilor de cercetare si dezvoltare intreprinse de LG in ultimii ani ar urma sa dea startul unei noi ere in evolutia dispozitivelor mobile, substituind in cele din urma telefoenele solide, cu design monolit.

Informatiile publicate de jurnalisti publicatiei Wall Street Journal, citand-ul pe Yoon Bu-hyun - vicepresedinte al diviziei LG Mobile, dezvaluie existenta unui telefon mobil echipat cu ecran flexibil produs chiar in fabricile LG, ce ar urma sa fie lansat spre sfarsitul acestui an, la timp pentru sezonul cumparaturilor de iarna.

Inainte de a ne ambitiona prea tare, trebuie sa ne reamintim ca si Samsung a prezentat prototipul unui asa zis telefon flexibil, instalat intr-un corp cat se poate de rigid, dar cu ecranul OLED mulat peste marginile carcasei, rezultand doua zone aditionale in care pot fi afisate butoane virtuale sau notificari.

Integral pe go4it.ro

Foto: thetechblock.com -

     
Tag-uri: LG, ecran, flexibilitate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii