ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-04-2015, ora 13:05

L-a convins pe Simon Cowell sa creada in magie. Ce a facut el in fata juratilor depaseste orice imaginatie - VIDEO

Articol de Cristian Amariei
Jamie Raven a intrat pe scena "Britain's Got Talent" increzator si dornic sa ii schimbe lui Simon Cowell parerea despre trucuri si magie.

Initial, Jamie Raven a mizat pe un moment de magie care le-a captat imediat atentia celor patru jurati. Barbatul a transformat intr-o secunda o bancnota de 50 de lire sterline intr-una speciala, marca "Britain's Got Talent".

Imediat dupa acest truc, Jamie a scos artileria grea si l-a convins pe Simon Cowell ca magia exista. La finalul momentului pregatit de Raven, Cowell a fost nevoit sa recunosca: "Din acest moment cred in magie".

Avand in mana un pachet de carti de joc, Jamie l-a rugat pe David Williams sa aleaga o culoare - acesta a mizat pe negru, pe Alesha sa aleaga un tip de carte - membra juriului a ales trefla, iar Amandei Holden i-a spus sa aleaga un numar, vedeta preferand cifra 9.

Pentru ca situatia sa se complice, Jamie i-a oferit lui Simon Cowell sansa de a schimba optiunile colegilor sai, iar juratul nu a stat pe ganduri si a ales cartea 7 de inima rosie. Ce a urmat e magie pura. Vezi un momentul care l-a lasat pe Simon Cowell mut de uimire.


Sursa: protv.ro
     
Tag-uri: simon cowell, truc, magie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii