A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720338142.4339.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Kylie Minogue: Cancerul, o problema ce nu poate fi uitata
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
26-05-2012, ora 10:41

Kylie Minogue: Cancerul, o problema ce nu poate fi uitata

Articol de Madalina Irimia

Prezenta la Festivalul de Film de la Cannes pentru a promova filmul "Holy Motors", cantareata si actrita Kylie Minogue a revenit asupra luptei anticancer.

Frumoasa australianca, in varsta de 43 de ani, a reusit sa invinga cancerul de san, declarand ca se simte ca "o pisica cu noua vieti". Acum s-a insanatosit, insa este departe de a uita aceasta perioada dura din viata sa, scrie Dailymail, citat de ziare.com.

"Oamenii au tendinta de a uita. Mie nu mi s-a intamplat acest lucru. Nu trece o zi fara sa ma gandesc. Este suficient sa ma uit in oglinda - cicatricile fizice si psihice sunt inca acolo. Sunt zile in care ma simt incredibil de manioasa, insa realizez ca am fost norocoasa in toata aceasta poveste nefericita", marturiseste cu sinceritate cunoscuta cantareata.

Kylie Minogue a fost diagnosticata cu cancer de san in anul 2005, iar pe perioada tratamentului la Paris a fost sustinuta de actorul Olivier Martinez, cu care atunci era logodita. Cantareata a marturisit ca optimismul sau a fost intretinut de faptul ca "a fost inconjurata de oameni care au iubit-o cu adevarat". In aceasta categorie l-a inclus cu siguranta si pe fostul iubit, cu care a ramas in relatii amiabile.

Astazi, isi imparte viata cu manechinul spaniol Andres Velencoso, 34 de ani, insa declara ca nu se gandeste la casatorie: "Dragostea este ceva complicat, si niciodata nu am crezut ca trebuie sa se concretizeze intr-o casatorie".

Un lucru este evident: Kylie Minogue este infloritoare, lucru dovedit si de aparitia sa, pe covorul rosu, la Cannes: "Ma simt mai inteleapta, mai toleranta, si mai putin exigenta. Astazi sunt fericita, caci Andreas ma respecta si ma accepta in totalitate".

Foto: romanialibera.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii