A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664608.2869.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Kovesi: „3.200 de dosare ar putea fi inchise, daca se dezincrimineaza abuzul in serviciu”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-06-2016, ora 11:10

Kovesi: „3.200 de dosare ar putea fi inchise, daca se dezincrimineaza abuzul in serviciu”

Articol de Madalina Irimia
Intr-un interviu acordat agentiei News.ro, Laura Codruta Kovesi a precizat ca DNA are in lucru 3.200 de dosare in care ancheteaza fapte privind abuzul in serviciu.

"As vrea sa precizez inca de la inceput ca nu este o miza pentru DNA, este o miza pentru tara si pentru cetatenii Romaniei. Am sa va explic si de ce: in acest moment, noi avem in investigare 3.200 de dosare, care au ca obiect investigarea unor fapte de abuz in serviciu. Ce inseamna acest lucru? 42% din activitatea DNA o reprezinta dosare care au ca obiect infractiunea de abuz in serviciu. Anul trecut, doar in dosarele in care noi am facut rechizitorii pentru abuz in serviciu, prejudiciul cauzat statului a fost de 620 de milioane de euro", a spus Kovesi, adaugand ca o decizie de neconstitutionalitate va face ca acesti bani sa nu mai poata fi recuperati.

In privinta deciziei Curtii, presedintele CCR, August Zegrean, aflat la final de mandat in fruntea institutiei, declara, in dimineata in care s-a judecat primul termen al dosarului, ca "Dreptul nu zace, ci se dezvolta, se adapteaza la conditiile sociale", astfel incat decizia din 2010 - atunci cand Curtea a respins o exceptie de neconstitutionalitate similara - ar putea fi rasturnata.

Surs: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii