A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833844.0966.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Klaus Iohannis, verdict amanat. CCR va judeca in decembrie incompatibilitatea alesilor locali
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-11-2014, ora 08:34

Klaus Iohannis, verdict amanat. CCR va judeca in decembrie incompatibilitatea alesilor locali

Articol de Cristian Amariei
Curtea Constitutionala a hotarat sa amane luarea unei decizii in cazul constitutionalitatii unui articol de lege in baza caruia ANI i-a declarat incompatibili pe mai multi alesi locali, intre care si candidatul la prezidentiale Klaus Iohannis.

CCR a decis sa dezbata din nou, la 9 decembrie, articolul din Legea 161/2003 in baza caruia ANI i-a declarat incompatibili pe mai multi alesi locali, intre care si candidatul la prezidentiale Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis s-a declarat increzator in ceea ce priveste decizia CCR privind exceptia de neconstitutionalitate a legii incompatibilitatii. Candidatul ACL la presedintie a afirmat ca indiferent de ce hotarare vor lua cei noua judecatori, decizia nu-i poate fi decat favorabila sau foarte favorabila.

"Pe mine ma avantajeaza dreptatea, daca lucrurile se intampla asa cum este scrisa legea, atunci este perfect pentru mine si am toata convingerea ca asa se intampla. Maine (marti n.r.) daca se accepta de catre Curte exceptia de neconstitutionalitate, toata discutia dispare. Daca Curtea nu accepta, atunci se revine la situatia anterioara ca si cum n-ar fi fost, nu se schimba legea prin asta si se ajunge inapoi la acel proces. Decizia de maine poate sa imi fie favorabila sau foarte favorabila", a declarat candidatul ACL la presedintie, Klaus Iohannis.

In 24 aprilie 2013, Agentia Nationala de Integritate anunta ca a constatat ca primarul Sibiului, Klaus Iohannis, se afla in stare de incompatibilitate, intrucat are si calitatea de reprezentant al municipiului in Adunarea Generala a Actionarilor SC Apa Canal SA Sibiu, din 5 august 2010 si SC Piete SA, din 30 aprilie 2009, ceea ce contravine prevederilor legale.

Sursa: romaniatv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii