ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-01-2015, ora 07:59

Klaus Iohannis si-a facut publica agenda pe 2015. In a doua parte a anului, presedintele ar avea o intalnire cu Barack Obama

Articol de Cristian Amariei
Presedintele Klaus Iohannis si-a facut publica agenda. In lunile ianuarie si februarie, seful statului va merge in vizite oficiale la Chisinau, Bruxelles, Berlin si Paris.

Anuntul a fost facut de consilierul sau personal, Mihai Razvan Ungureanu. Dincolo de intalnirile din Europa, inclusiv cu Angela Merkel, Iohannis s-ar putea vedea, in partea a doua a anului, cu presedintele Statelor Unite.

Mihai Razvan Ungureanu, consilierul personal al lui Klaus Iohannis: "Se pune pe picioare un profil extern al presedintelui Romaniei in asa fel incat sa fie si credibil, si bine desenat, si recunoscut ca atare. Partenerii sai de discutie in mediul international sunt foarte importanti. E de lucru, credeti-ma!"

Si in plan intern, presedintele Iohannis, va avea un inceput de mandat incarcat. Saptamana viitoare, in 12 si 13 ianuarie, va chema la consultari partidele politice parlamentare. Potrivit unor surse, seful statului vrea sa discute, printre altele, despre modificarea Constitutiei si a legii electorale.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii