A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661665.2333.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Klaus Iohannis, prima reactie dupa demisia lui Liviu Dragnea: „A dat un raspuns adecvat la condamnare”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
17-05-2015, ora 12:09

Klaus Iohannis, prima reactie dupa demisia lui Liviu Dragnea: „A dat un raspuns adecvat la condamnare”

Articol de Madalina Irimia
Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata ca nu a discutat cu premierul despre o propunere pentru functiile pe care Liviu Dragnea le-a vacantat in Guvern si a apreciat ca retragerea acestuia din Executiv reprezinta "un raspuns adecvat la condamnare".

Klaus Iohannis se afla in aceste zile la Vatican, insa este la curent cu evenimentele din tara si, implicit, cu condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumul si cu demisia acestuia din guvernul condus de Victor Ponta.

"Nu am discutat inca, probabil azi, cel tarziu luni, vom avea o discutie pe aceasta tema. insa, retragerea din Guvern mi se pare un raspuns adecvat la condamnare", a spus Klaus Iohannis, cand a fost intrebat daca a avut pana in acest moment vreo discutie cu premierul Victor Ponta pentru o propunere de inlocuire a lui Liviu Dragnea in Guvern.

Presedintele Klaus Iohannis a efectuat, pe 27 si 28 aprilie, o vizita oficiala in Italia, iar acum s-a intors in Peninsula pentru o vizita la Expozitia Universala Milano 2015, iar vineri a fost primit, la Vatican, de Papa Francisc. Sambata, Iohannis urma sa aiba o intrevedere cu conducerea Comunitatii Sant'Egidio si sa viziteze Bazilica Santa Maria in Trastevere.

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie l-au condamnat vineri pe ministrul Dezvoltarii, Liviu Dragnea, la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul "Referendumul", cu un termen de incercare de trei ani. Decizia nu este definitiva.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii