ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
30-09-2015, ora 08:22

Klaus Iohannis, fotografie alaturi de Barack Obama: „Am schimbat cateva fraze, l-am invitat in Romania”

Articol de Cristian Amariei
Presedintele Klaus Iohannis a postat, marti seara, pe Facebook, o fotografie in care apare alaturi de presedintele american Barack Obama, dar si de cele doua Prime Doamne. Imaginea a fost realizata la receptia traditionala oferita de seful Statelor Unite, la care au participat si seful statului roman si sotia acestuia, Carmen.

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, au participat, luni, la receptia traditionala oferita de presedintele american Barack Obama.

Seful statului roman a postat pe Facebook fotografia realizata cu prilejul dineului.

"Aseara, la receptia traditionala oferita de Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama", a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

Presedintele Klaus Iohannis a spus ca intalnirea cu presedintele SUA, Barack Obama, a fost una "scurta si calda". seful statului l-a invitat pe Barack Obama in Romania.

"Am schimbat cateva fraze, am facut o poza impreuna. A fost foarte bine. Eu l-am invitat in Romania si se lucreaza. Diplomatii nostri lucreaza la vizite bilaterale si cand vom sti o sa va informam", a spus Klaus Iohannis.

Intrebat daca a primit un raspuns cu privire la invitatie, Klaus Iohannis a spus ca "raspunsurile intotdeauna sunt pozitive, noi suntem politicosi".

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii