A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830187.7579.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Klaus Iohannis, declaratie fara precedent: „Ne-am lamurit cu acest individ, Tariceanu. Apara o gasca”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
19-10-2016, ora 10:10

Klaus Iohannis, declaratie fara precedent: „Ne-am lamurit cu acest individ, Tariceanu. Apara o gasca”

Articol de Cristian Amariei
Presedintele Klaus Iohannis suprinde prin modul de adresare catre presedintele Senatului. Astfel, seful statului a afirmat, facand referire la Calin Popescu Tariceanu, ca "ne-am lamurit cu acest indivd" care este impotriva Justitiei. Declaratia a venit dupa ce Tariceanu le-a cerut parlamentarilor sa nu se mai pronunte pe cererile DNA.

Intrebat despre apelul facut de Tariceanu colegilor sai parlamentari, prin care le cere sa nu se mai pronunte asupra cererilor Directiei Nationale Anticoruptie privind ridicarea imunitatii unor politicieni, Klaus Iohannis a precizat ca „sunt cunoscute demersurile acestui individ impotriva Justitiei”.

"Cu acest individ ne-am lamurit, are un discurs anti-justitie si vrea sa scape de justitie. si spun foarte bine individ pentru ca mi-e greu sa cred ca un intreg partid este impotriva justitiei. Eu cred ca acest individ nu vrea sa se scape doar pe el, ci si o gasca de cativa prieteni. Vom vedea cine va ajunge in Parlament in perioada urmatoare", a mai spus presedintele Iohannis, marti, la Cernavoda, dupa o intrevedere cu conducerea Centralei de la Cernavoda.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a facut, duminica, apel la parlamentari sa nu se mai pronunte asupra niciunei cereri a DNA de ridicare a imunitatii, pana la finalul actualei legislaturi.

”Este binecunoscuta pozitia mea potrivit careia DNA nu mai slujeste de mult Justitia, ci, in spatele paravanului luptei necesare si legitime cu coruptia, a devenit prea adesea un instrument folosit pentru anihilarea adversarilor politici ai celor care dirijeaza pe cai oculte activitatea acestei institutii. Scenariul din campania electorala pentru alegerile locale, cand DNA a scos in public cu surle si trambite mediatice tot felul de dosare inconsistente, motiv pentru care au fost respinse de instante sau despre care nu s-a mai auzit nimic, dar care si-au atins atunci scopul eliminarii din cursa a unor candidati nedoriti si incomozi, se repeta acum inaintea campaniei pentru alegerile parlamentare”, sustine presedintele Senatului, intr-un ”apel catre parlamentari” postat si pe site-ul Senatului. Presedintele CSM Mircea Aron a sesizat deja Inspectia Judiciara in legatura cu declaratiile lui Calin Popescu Tariceanu.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii