ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-11-2014, ora 08:33

Klaus Iohannis a fost in Piata Universitatii si le-a multumit oamenilor: "Am castigat! Ne-am luat tara inapoi"

Articol de Madalina Irimia
Dupa aflarea rezultatelor exit-poll, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a fost in Piata Universitatii din Bucuresti, unde s-a plimbat prin multime si a fost aplaudat de oameni.

Klaus Iohannis a stat aproximativ o jumatate de ora in Piata Universitatii, unde se afla mii de oameni, el plimbandu-se prin multime si salutand oamenii. Iohannis a fost aplaudat de manifestanti, care i-au scandat numele si l-au felicitat pentru rezultatul obtinut in turul al II-lea al alegerilor prezidentiale.

Dupa ce s-a plimbat aproximativ o jumatate de ora prin multime, Iohannis a plecat din Piata Universitatii.

Klaus Iohannis a postat, pe Facebook, duminica seara, o imagine cu mesajul: "Am castigat! Ne-am luat tara inapoi". Mesajul a fost postat imediat dupa ce Victor Ponta si-a recunoscut infrangerea si a spus ca la sunat pe liderul ACL, pentru a-l felicita.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Nel,  17.11.2014 10:00

Cele mai sigure oferte de lucru! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: locmunca.office@gmail.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii