ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-10-2016, ora 11:02

Klaus Iohannis a discutat cu Laura Codruta Kovesi despre acuzatia de plagiat. Ce a declarat despre o demisie a sefei DNA

Articol de Madalina Irimia
Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca a discutat cu procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, despre posibilul plagiat in cazul lucrarii sale de doctorat.

Presedintele aratand ca nu are motive de ingrijorare si ca Parchetul General trebuie sa rezolve foarte repede aceasta speta.

"Am vorbit scurt cu doamna Kovesi, insa nu cred ca este ceva special de comunicat aici. Am intrebat-o cum vede acele acuzatii, mi-a reiterat ca domnia sa nu se simte vinovata cu nimic si atunci am plecat destul de lamurit din discutie", a spus seful statului.

El a precizat ca Parchetul General trebuie sa rezolve foarte repede aceasta speta.
"In aceasta chestiune am avut o discutie cu procurorul general pe care l-am rugat ca, in virtutea atributiilor domniei sale, sa se ocupe ca aceasta cercetare sa se faca cu celeritate", a subliniat Iohannis.

Seful statului a sustinut ca nu a discutat despre raportul in cazul lucrarii de doctorat a procurorului sef al DNA.

"Nu am stat sa discutam astfel de detalii. Asta este treaba altora sa lamureasca aceasta chestiune", a aratat el.

Intrebat daca se impune o demisie a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror sef al DNA, Iohannis a raspuns: "Nu cred ca trebuie sa vorbim despre o demisie atata timp cat deocamdata cel putin nu exista niciun indiciu ca ar fi un plagiat acolo. Sigur, in masura in care lucrurile iau alta turnura se poate relua discutia, dar deocamdata nu am motive de ingrijorare".

Intrebat despre afirmatiile lui Traian Basescu potrivit carora Laura Codruta Kovesi i-ar fi amenintat cu arestari pe membri ai Guvernului daca se reia cercetarea pe lucrarea sa de doctorat, Iohannis a spus: "Vreti sa reiau expunerea cu fanteziile electorale (ale lui Traian Basescu - n.r.). Nu am auzit niciodata ceva in acest sens si mi se pare total neverosimil".

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
CharlesLof,  28.06.2017 04:22

wh0cd710328 advair no prescription Viagra With NO Prescription buy augmentin online

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii