A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816681.0246.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Klaus Iohannis: „S-ar putea pune problema DEMISIEI lui Ponta daca se prelungeste scandalul cu cumnatul sau”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-02-2015, ora 08:56

Klaus Iohannis: „S-ar putea pune problema DEMISIEI lui Ponta daca se prelungeste scandalul cu cumnatul sau”

Articol de Madalina Irimia
Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, la Digi24, ca prelungirea scandalului de coruptie in care este implicat cumnatul lui Victor Ponta ar putea sa determine in spatiul public din ce in ce mai multe solicitari de demisie a primului-ministru.

Intrebat daca se impune demisia lui Victor Ponta din fruntea Guvernului ca urmare a scandalului de coruptie in care este implicat cumnatul sau, Iulian Hertanu, Klaus Iohannis a raspuns: "Deocamdata sunt foarte la inceputul acestor cercetari, nu ma pronunt".

Totusi, Iohannis a amintit precendentul scandalului in care inca este implicat fratele fostului presedinte, Mircea Basescu, scandal ce a provocat solicitari de demisie a lui Traian Basescu.

Iohannis a amintit ca el nu a exploatat acest subiect, chiar daca era campanie electorala, dar cand a fost intrebat ce ar face intr-o asemenea situatie, a raspuns: "As demisiona".

Iohannis l-a avertizat pe premier ca si poate ajunge si el in aceeasi situatie in care s-a aflat Traian Basescu.

"Daca se va prelungi aceasta faza, atunci se va pune tot mai mult in spatiul public aceasta intrebare (privind oportunitatea demisiei - n.red.). Raspunsul poate veni doar de la cel in cauza. Am avut o situatie similara, m-am ferit atunci, cu toate ca era campanie electorala, sa ma erijez in cineva care da sfaturi, dar am spus ca daca as fi fost eu in situatia aia as fi demisionat", a spus Iohannis.

Cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, a fost arestat preventiv in dosarul "Canalizare la Comarnic". Tot in arest ajunge si omul de afaceri Vladimir Ciorba. in schimb, fostul consilier judetean de Prahova Mihail Coman va fi cercetat sub control judiciar. Decizia a fost luata de magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie si poate fi contestata la aceeasi instanta.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii